Forside

Nyheder

Truppen

Statistik

Facts

Regler og Vedtægter

Kalender

Tagwall

Sponsor

Login / Admin

Velkommen til fcwiggums.dk
FC Wiggums tilbage på græs9/5 2007 - 08:29
Så er det snart tid til fodbold og fadøl på uni.

Vi starter fredag morgen. Det endelige program kommer først torsdag, men vi må nok regne med at første kamp kan være allerede kl. ca. 8. Lad os mødes ved indgangen til svømmehallen kl 8. Husk FCW tshirt.

Vi har måske fået hentet lidt forstærkning i form af Thorbjørn og Rune fra KMK. Hvis de ikke kommer må vi dog regne med at spille uden udskiftere.

Heldigvis har vi vores manager Doktoren, som nok skal få styr på taktikken. Den kan vi også diskutere torsdag aften, hvor traditionen jo er, at vi skal drikke et par øl.
- blue

Historiens vingesus.10/6 2005 - 13:37
Der er begivenheder i historien der bevirker, at tiden nærmest står stille og man opfatter pludselig tingene rundt om en klar og tydeligt. Vores forældre ville sikkert nævne begivenheder som, da J.F. Kennedy blev skudt eller da BBC over radioen oplyste om at anden verdenskrig var overstået. Vores generation ville sikkert nævne angrebet på Word Trade Centers eller katastrofen i asien, men nu er der kommet endnu en sådan begivenhed og det i vores egen rækker. Ikke en katastrofe, men en dejlig begivenhed. Nogen ville måske sammenligne det lidt med Frede og Mary – fcwiggums.dk forstår sammenligningen. Nu har fcwiggums.dk jo det princip at der ikke nævnes navne, men det kan oplyses at manden helt klart er til røde hvide farve, både i hudfarve og nationalt.

Stort tillykke :) hehe

- mythor

8 - 6 TILLYKKE19/5 2005 - 10:19
FC Wiggums har endelig fået en plads på solsiden. Den ”gamle” betjentklub FC Wiggums vandt onsdag aften årets første kamp med 8-6 over O.S.M. efter at have leveret kontraspil i verdensklasse i anden halvleg. Som ud af et gigantisk sort hul, blev der denne onsdag aften født en ny stjerne. Sune a.k.a. thufir leverede en pragt præstation. Ikke blot scorede han 3 mål, men han lavede også et ægte hattrick, et mål med hovedet, et med hælen og et med held. FLOT
Denne aften blev der også skrevet FC Wiggums historie, da der for første gang var en kvinde med på holdet. Malene (zahno’s frue) hjalp til denne lidt kolde forårsaften. Med flot spil og med afleveringer i særklasse gjorde hun FC Wiggums stor ære.
Malene var spottet og hentet ind denne dag, da FC Wiggums er blevet noget reduceret til forårets sidste kampe. Morten har haft fingrene lidt for langt fremme og har på mystisk vis skadet sin ene finger. (Madia, så er det vist tid til at stoppe med bækkenbundsøvelser. :) ) Anders kunne heller ikke komme denne aften, da hans ryg volder ham store problemer. Fcwiggums.dk er bekendt med at han er kommet i behandling og forventes klar til efteråret.

- mythor

>>

Gennemsnits højden for FC Wiggums spillere er: 190 cm.

Quote: