Forside

Nyheder

Truppen

Statistik

Facts

Regler og Vedtægter

Kalender

Tagwall

Sponsor

Login / Admin

Velkommen til fcwiggums.dk
Bad beat for FC W9/5 2005 - 17:46
Når man i poker sidder med den bedste hånd og alligevel bliver slået på ret held, kalder man det et "Bad Beat" En god betegnelse for hvad FC Wiggums var udsat for onsdag den 2. maj.
FC Wiggums spillede 2 kampe denne fine aften i maj. Første kamp gik - ikke så godt. Hurtigt videre.
Næste kamp, ja - gik sådan set heller ikke for godt, men det var absolut ikke FC Wiggums skyld. FCW havde klart den bedste hånd, men blev slået af en mindre, men heldig hånd. Sådan kan det jo gå.
MC.D. lignede ellers et hold der ikke helt havde fået de sidste 1. maj-øl ud af blodet og haltede rundt på den dårlige bane. Det må betegnes som intet mindre end en skandale at FC Wiggims ikke løb af med sejren. Et flot kæmpende hold med vilje og kampiver. På sidelinien havde FC Wiggums endda en eventmanager til at heppe holdet på vej, men lige lidt hjalp det. FC Wiggums tabe med et mål. ØV ØV og 3 gange ØV.
- mythor

Pokerfeber!15/4 2005 - 09:53
Pokerfeberen har ramt Danmark. Overalt spirer der små spillebuller op i folks private stuer. Jetoner skiftere ejere og kort flyver hurtigt over den grønne filtdug. Odense er ikke gået denne nye trend forbi. Vi befinder os i en lejlighed på 2. sal et sted i Odense. Udenfor er det efterhånden begyndt at blive mørk og 4 venner er samlet rundt om bordet, med en alt for lille grøn filtdug.
Denne aften spilles der Texas Hold’em, men blind’s start på 1 og 2. Buy in er 50 kr. 150 kr. til vinderen og 50 kr. til nummer to.

Der er stor forskel på hvorledes de fire venner spiller. En spiller direkte uforsigtigt og kører sin helt egen ”hæve-trend”. Med ryggen mod vinduet sidder han konstant nervøs på stolen og vender og drejer sig. (Det er også træls at sidde med ryggen til vinduet, når der er gode damer på den anden side at bygningen) Et tydeligt tegn på at det er en farlig taktik han kører. Han holder sig kørende, også længere end forventet, men til sidst er han den første der ryger ud. Der går et suk igennem rummet, en ude – nu skal der bare en mere væk, så spilles der gratis. Efter at første mand ude stiger blind’s til 2 og 4. De første mange spil har efterladt endnu en spille på afgrundens rand. Den høje, lidt ranglede mand ser da også godt nervøs ud, og jetonerne bliver forsøgt blandet med en hånd. Resultatet er ikke altid som forventet og adskillige gange må der hentes jetoner op fra gulvet. Noget ved hans udstråling får mig til at tro at han er medlem af en form for kult. Hvad han tilbeder er ikke til at se, men noget i øjnene på denne mand siger mig at det er ved at tage overhånd.

Situationen er nu så anspændt for den unge mand at han gentagende gange går All-in, det må og skal gå galt. Det gør det så også få spil senere – 2 mand tilbage. Blind’s stiger igen, hvilket ikke ser ud til at påvirke de to spillere.
Spillet når en form for antiklimaks, begge spillere får dårlige kort og blind’s skifter blot ejermand. De sidste to spillere er deres diametrale modsætninger. Den ene er lidt lille og selvom han er pænt påklædt, virker han som en der godt kunne finde på at gå i Hip-hop tøj og kaste håndtegn. Det er som om han ikke rigtig har fundet sin hylde – det samme afspejles også i hans pokerspil. Den anden er en noget højere mand, det virker også som om han er lidt ældre end de andre spillere. Der lyser visdom ud af øjnene på ham, en form for dyb ro. Han ligner en der sidder og udregner alle sandsynlighederne i hovedet, stille og rolig sidder han og kalder bluff på bluff.
10 min. senere er spillet forbi, den høje mand vandt ikke overraskende. Kommentarer som, ”Du er sgu så heldig” og ”Jeg har fået så dårlige kort igennem hele aften” flyver igennem luften. Klokken nærmer sig 00.30 og aftens spil er forbi. Igen må værten, der tilfældigvis også var den lidt ældre spiller, ind og skrive resultatet ind på computeren.
Aften er forbi og folk går hver til sig, endnu en pokeraften er forbi, men spillet fortsætter i aften.

Fortsættelse følger……..

- mythor

Sammenholdet smuldrer8/4 2005 - 11:10
Klokken nærmer sig 11 og lyden af pave-begravelsen flyder ud i baggrunden. Hvad Paven var for den katolske kirke, er Chief Wiggum for fodboldkluben af samme navn. En lederskikkelse, et forbillede, et symbol på sammenhold – en fader. Denne dag på årets otteoghalvfemsenstyvende dag, bør vi tænke tilbage på sammenholdet – et sammenhold der måske er ved at skilles. Zahno og HerQles har begge fået job, og det i hvert ende af landet. Sammenholdet smuldrer. Det er i dag tid til at tænke tilbage på de sejre vi har fejret, de nederlag vi har grædt og de timer vi har sammen spændt. Måske der stadig er håb?
- mythor

<<>>

FC Wiggums har scoret 603 mål i alt!

Quote: